Δυνατότητα Επέκτασης Εγγύησης

Η PiaggioHellas, με κύριο στόχο τη βελτίωση και ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μετά την πώληση, προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια!

Με την αγορά οποιοδήποτε μοντέλου των εμπορικών σημάτων που εκπροσωπεί η Piaggio Hellas, έχετε βέβαια την τεχνική υποστήριξη και  κάλυψη που παρέχει η διετής εργοστασιακή εγγύηση.

Τώρα όμως, με μια μικρή επένδυση (από 4 ευρώ το μήνα ανάλογα με το μοντέλο), μπορείτε να επεκτείνετε τις καλύψεις της εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και υψηλότερη αξία μεταπώλησης.

Ακόμα και αν δεν αποκτήσετε την υπηρεσία με την αγορά του οχήματος, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε μέσα σε 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.

Η υπηρεσία αφορά όλα τα σκούτερ και τις μοτοσυκλέτες των εμπορικών σημάτων που εκπροσωπεί η Piaggio Hellas - Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi, Scarabeo, Aprilia, MotoGuzzi - που έχουν πουληθεί από το επίσημο δίκτυο διανομέων και έχει ισχύ μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εκμεταλλευτείτε και εσείς σήμερα, με ελάχιστο εφάπαξ κόστος, τα οφέλη της επέκτασης  εγγύησης και ξενοιάστε για τα επόμενα 2+2 χρόνια!

Προϋπόθεση ισχύος του προγράμματος είναι οι καθορισμένες από τον κατασκευαστή επιθεωρήσεις του οχήματος να γίνονται στα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής εξυπηρέτησης της Piaggio Hellas.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter Club της SCOOTERLAND, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές και τις εκπτώσειςπου ισχύουν για τα μέλη μας. 

Δείτε Περισσότερα

TEST RIDE

Ζητήστε σήμερα να κάνετε ένα TEST RIDE στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Δείτε Περισσότερα

FIND US

Ακολουθήστε μας στο Facebook & Instagram για να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας!