Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η εταιρία SCOOTERLAND δραστηριοποιείται στο χώρο των μοτοποδηλάτων από το 2008 και έκτοτε, με δυναμική παρουσία στο εμπόριο με τα μοντέλα της Derbiαλλά και στην τεχνική υποστήριξη των εμπορικών σημάτων Piaggio, Vespa, Gilera

Στόχος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της εταιρίας είναι η απόλυτα ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη, όχι μόνο κατά την αγορά της μοτοσυκλέτας, αλλά και την χρήση και την συντήρησή της, με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες, οι οποίοι αποτελούν την βασική μας προτεραιότητα.

Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις, πρωτοπορεί και καλύπτει τις απαιτήσεις του μοτοσικλετιστή με επαγγελματισμό και σύγχρονη αντίληψη εξυπηρέτησης.

Η απόλαυση στην οδήγηση, η αξιοπιστία και ο περιορισμός του κόστους συντήρησης είναι οι πρωταρχικές προκλήσεις για την SCOOTERLAND.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στην Λεωφόρο Πετρουπόλεως 36 στο Ίλιον, έχουμε διαμορφώσει έναν υπερσύγχρονο και μοντέρνο χώρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πλήρη έκθεση με τα μοντέλα της Derbi, καθώς και μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων και αξεσουάρ, των γνωστότερων οίκων ένδυσης, ασφάλειας και lifestyle.

Η αναμονή γίνεται μια ευχάριστη διαδικασία στην πολυτελή αίθουσα αναμονής, με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Οι εργασίες επισκευής και συντήρησης είναι ορατές από την αίθουσα αναμονής, καθώς είμαστε περήφανοι για την ποιότητα, την καθαριότητα και την τάξη που επικρατεί καθ' όλη τη διάρκεια της παροχής των υπηρεσιών μας.

Στους χώρους του καταστήματός μας, υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών και ελαστικών, για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους ολοκλήρωσής τους.

Τέλος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους λειτουργούν μονάδες Πλυντηρίου και Εφαρμοστήριου, για ολοκληρωμένη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε και να γνωρίσετε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης!

 

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το φιλικό και εξυπηρετικότατο προσωπικό μας, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Θα σας υποδεχθούμε με χαμόγελο και φιλική διάθεση και θα σας αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό.

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας των εργασιών που θα αναλάβουμε, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό μας, δεν σταματά ποτέ να ενημερώνεται μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων του GROUP PIAGGIO, με σκοπό την πληρέστερη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, για όλα τα μοντέλα του ομίλου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter Club της SCOOTERLAND, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές και τις εκπτώσειςπου ισχύουν για τα μέλη μας. 

Δείτε Περισσότερα

TEST RIDE

Ζητήστε σήμερα να κάνετε ένα TEST RIDE στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

Δείτε Περισσότερα

FIND US

Ακολουθήστε μας στο Facebook & Instagram για να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας!